Sportcentrum Leef Olst-Wijhe

Voeding en gezondheid hebben veel, zo niet alles met elkaar te maken. Daarom kan je voor alle vragen op het gebied hiervan bij ons terecht. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Voedingsmodule

Je wilt graag afslanken maar je ziet door bomen het bos niet meer? Al dieet op dieet van de populaire goeroes gevolgd, met alleen maar het jo-jo effect als resultaat? Stop dan met het korte termijn denken en ga voor een duurzame oplossing.

Het is bij ons mogelijk om een voedingsmodule af te nemen waarbij je begeleid word door onze diëtiste. Weg met de poeders, shakes en pilletjes, gewoon goede en verantwoorde basisvoeding. Je krijgt een uitgebreide intake en een voedingsplan op maat. Een half jaar lang intensieve begeleiding met maandelijkse contactmomenten.

Deze voedingsmodule kan in combinatie met een fitness abonnement worden afgesloten, maar dat hoeft niet. Een gouden combinatie? Neem dan de module Personal Coach erbij. Je zult versteld staan van de resultaten.

Diëtiste

Geen belang bij onze Voedingsmodule? Je kan ook voor reguliere diëtiek bij onze diëtiste Marieke terecht, al dan niet met een verwijzing vanuit de huisarts. Zij helpt op het gebied van gewichtsvermeerdering of –vermindering maar ook bij medische aandoeningen zoals suikerziekte, te hoog cholesterol, allergieën, etc. Onze diëtiste Marieke helpt graag bij het vinden van een blijvend en gezond eet- en leefpatroon. Voel je lekker met praktische voedingsadviezen en aandacht voor je eetgedrag.

 

1 maand gratis sporten